Kırıkkale'de Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Karla Mücadele Çalışması

Kırıkkale merkez ve Sulakyurt ilçesinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

21.01.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale merkez ve Sulakyurt ilçesinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kentte dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı dolayısıyla Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Ekiplerin kış aylarında sıklıkla meydana gelen olumsuzluklara karşı 24 saat hazır tutulduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşların olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi için önlemlerimizi artırdık. Cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda kar temizliğini gerçekleştiren ekipler, buzlanmaya karşı solüsyonlu önlemlerini alıyor. Ekiplerimiz, ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda tuzlama ve yol açma çalışması yaparak olumsuzlukların önüne geçiyor. Tuzlama kamyonları, greyderler ve çok sayıda personelle çalışmalara aralıksız devam ediliyor. Kar ve buzlanmaya karşı ana cadde ve sokaklar başta olmak üzere okul ve dolmuş güzergahları ile yaya yürüyüş alanları da temizleniyor."

Öte yandan, Sulakyurt ilçe merkezi ve köylerde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, günün farklı saatlerinde kar ve buzlanmayı önlemeye yönelik çalışmaların devam ettiğini ve gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki tüm yolların ulaşıma açıldığını belirten Bildik, köy muhtarlarından gelen yardım çağrılarına da anında cevap vermeye çalıştıklarını, belediyede 24 saat hizmet verecek olan ihbar hattı kurduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement