Kırıkkale'de Paralel Operasyonu 7 Gözaltı, 7 Kişi Firarda - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Paralel Operasyonu 7 Gözaltı, 7 Kişi Firarda

Kırıkkale\'de Paralel Operasyonu 7 Gözaltı, 7 Kişi Firarda

Kırıkkale'de paralel operasyonu 7 gözaltı, 7 kişi firardaKIRIKKALE merkezde polisin düzenlediği eş zamanlı 'Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması' operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, 7 kişinin ise firarda olduğu belirlendi.

28.06.2016 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de paralel operasyonu 7 gözaltı, 7 kişi firarda

KIRIKKALE merkezde polisin düzenlediği eş zamanlı 'Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması' operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, 7 kişinin ise firarda olduğu belirlendi. Bir hafta önce Adalet Bakanı ile iftar yemeğinde bir araya gelen ve aynı masayı paylaşan iş adamı Bekir Ş. paralel yapı davasından kayıplara karıştı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, 'Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik çalışma yaptı. Polis ekipleri, bugün sabah saatlerinde 14 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda, 5 şüpheli Ladin Y, M Sinan A, Ömer A Kenan Ç, R Rahmi U, H. Basri T, Halil U, gözaltına alınarak ifadeleri sürdüğü bildirildi. Diğer taraftan haklarında göz altına alınması için Bekir Ş, Fatih S, Musa A, Mehmet İ, H Hüseyin P, Fettah D'nin aramaları sürerken bir kısmının yurt dışına kaçtığı emniyetçe tespit edildiği öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürerken şahısların Kırıkkale'nin Zafer, İzmir, Cumhuriyet caddelerinde işyerlerinde yapılan aramalarda bazı evrak ve bilgisayarlara el konulurdu. Operasyonla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ-PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda aralarında iş adamlarının da bulunduğu 4 şahıs hakkında gözaltı kararı verilirken, 7 şahıs gözaltına alındı, 7 kişinin ise arandığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Paralel Operasyonu 7 Gözaltı, 7 Kişi Firarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement