Kırıkkale'de Sobadan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Kırıkkale'de Sobadan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü

Kırıkkale\'de Sobadan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü

Kırıkkale'de, yaktıkları kömür sobasından sızan gazdan zehirlenen 84 yaşındaki Münevver Erdem ile 51 yaşındaki oğlu Gürkan İlhan Erdem hayatını kaybetti.

04.02.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de, yaktıkları kömür sobasından sızan gazdan zehirlenen 84 yaşındaki Münevver Erdem ile 51 yaşındaki oğlu Gürkan İlhan Erdem hayatını kaybetti.

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi, Lefkoşe Caddesi, 843'üncü Sokak'taki 4 numaralı tek katlı evde meydana geldi. Münevver Erdem ile eşinden bir süre önce ayrıldığı öğrenilen oğlu Gürkan İlhan Erdem, gece yarısı komşularını ağırladıktan sonra yatttı. Anne ve oğlu gece kömür sobasından sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Bir mobilya mağazasında çalışan üç çocuk babası Gürkan İlhan Erdem'in sabah işe gelmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, durumu öğlen saatlerinde polise bildirdi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, anne ve oğlunu ölü buldu. Olayı duyan Erdem ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Bu arada evde kafeste bulunan bir kanarya ise ekipler tarafından dışarı çıkarıldı. Cenazeler önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırıkkale'de Sobadan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement