Kırıkkale'deki Sağanak - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'deki Sağanak

Dün gece sağanaktan etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

19.08.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, sağanaktan etkilenen Bahşılı ilçesindeki hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.

Dün gece sağanak nedeniyle çok sayıda ev, işyeri ve bahçenin zarar gördüğü ilçede hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Kolat ve beraberindeki Kaymakam Harun Ersin Polat ve Belediye Başkanı İbrahim Uyar evi, işyeri ve bahçeleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kolat, ilçede yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Kırıkkale ve çevresinde ciddi bir yağmur ve ardından da sel yaşandığını dile getirdi.

Sel nedeniyle hem il merkezinde hem de Yukarı Mahmutlar köyü ve Bahşılı ilçesinde dere taşmaları sonucu bazı evlerin su altında kaldığını ifade eden Kolat, "Bunları yerinde gördük. Çalışmaları sürdürüyoruz. Yukarı Mahmutlar köyünde evleri su altında kalan, mağdur olan vatandaşlarımıza bugün 2 bin lira civarında acil yardım ulaştırıyoruz. Devlet olarak bütün birimlerle vatandaşların yanındayız. Korkunç bir sel felaketi yaşandı. Onu bir şekilde telafi edeceğiz. Bütün çalışmaları hızlı bir şekilde başlattık" diye konuştu.

Öte yandan Vali Kolat, merkeze bağlı Yukarı Mahmutlar köyünde de hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'deki Sağanak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement