Kırıkkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'den Kısa Kısa

Sulakyurt ilçesinde vatandaşlardan toplanan yardımla caminin bakım, onarım ve diğer ihtiyaçları giderildi.

01.10.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulakyurt ilçesinde vatandaşlardan toplanan yardımla caminin bakım, onarım ve diğer ihtiyaçları giderildi.

Sulakyurt Merkez Çarşı Camisi'nde hayırsever vatandaşlardan toplanan paralarla cami avlusu, tuvalet ve lavabolar ile diğer sosyal alanlarda bakım onarım ve tadilatlar yapıldı.

İlçe Müftü Vekili Habip Demir yaptığı açıklamada, hayırseverlerden gelen yardımla cami girişindeki 300 metrekare alanda fayansla zemin döşemesi yaptıklarını söyledi.

Erkek ve kadın tuvaletlerini, lavaboları, merdivenleri ve minarenin bakım onarım ile boya badanasının yapılarak camiyi güzel bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Demir, "Caminin ibadete açıldığı tarih olan 1989 yılından bu yana kapsamlı bir tadilat ilk kez yapıldı. Vatandaşlardan maddi destekte bulunmak isteyenler her zaman yardımda bulunabilirler. Onların sayesinde bu bakım ve onarımları yapabildik. Herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

- Çelebi'deki kurban bağışı kampanyası

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi kaymakamlık ve müftülük tarafından başlatılan kurban bağışı kampanyası başarıyla sonuçlandı.

Çelebi Kaymakamı Ayhan Abatay, alınan kurban bağışlarıyla yardıma muhtaç durumda olan vatandaşlar, engelliler ve yaşlılara kurban etlerini ulaştırdıklarını söyledi.

Hem köylerde yaşayan vatandaşları hem de ilçe merkezinde yaşayanlara ulaşıldığını belirten Abatay, "Dezavantajlı gruplar ve yardıma muhtaç durumda olan vatandaşlarımızın ön planda tuttuk. Böylelikle ilçe genelinde kaynaşma sağlandı, birlik ve beraberlik anlamında güçlenme kaynaşma oldu. Bu tür çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement