Kırıkkale Emniyeti Hırsızlara Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Emniyeti Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Kırıkkale Emniyeti Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Kırıkkale'de bir marketin manav reyonundan meyve çalan 4 kişi ile bir ailenin otomobilini soyan hırsızları polis yakaladı.

25.06.2013 16:27  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de bir marketin manav reyonundan meyve çalan 4 kişi ile camiye giden bir ailenin otomobilini soyan hırsızlar polis ekiplerinin başarılı çalışması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, ilk hırsızlık olayı bir marketin manav reyonunda yaşandı. Askerden izinli olarak gelen E.İ.F. (22) ile H.B.U. (21), H.U. (25), Z.A. (17) isimli dört kafadar, Kırıkkale Merkez Yaylacık Mahallesi'nde bir markete girip manav reyonundan kasalarda duran meyveleri alarak olay yerinden uzaklaştı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Zanlıların kaçtığı otomobili tespit eden polis ekipleri zanlıları takip etmeye başladı. Kovalamaca esnasında yakalanacaklarını anlayan kafadarlar çaldıkları meyveleri yola atarak gözden kaybolmak istediler. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan 4 zanlı gözaltına alındı.

Bir diğer hırsızlık olayı ise kent merkezindeki Nokta caminin önünde yaşandı. Ailesi ile birlikte aracını camii önünde park ederek namaz kılmak için camiye giden bir vatandaş, çıkışta otomobilinin soyulduğunu farketti. Olayın bildirilmesinden sonra soruşturma başlatan polis ekipleri elde ettikleri bilgiler doğrultusunda hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlıların kimliğini tespit ettiler. Park halindeki otomobilin camını kırarak içersinde bulunan bayan çantası ile birlikte değerli eşyaları çalan H.M. (19) ve D.U. (19) adlı zanlıları kısa sürede yakalandıl. Olayla ilğili olarak Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınan zanlılar haklarında hazırlanan tahkikat dosyası ile birlikte tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Emniyeti Hırsızlara Göz Açtırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement