Kırıkkale Polis, 50 Bin Paket Kaçak Sikarayı Yakarak İmha Etti - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Polis, 50 Bin Paket Kaçak Sikarayı Yakarak İmha Etti

Kırıkkale Polis, 50 Bin Paket Kaçak Sikarayı Yakarak İmha Etti

Polis, 50 bin paket kaçak sikarayı yakarak imha etti KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerince çeşitli tarihlerde yapılan kontroller sırasında ele geçirdiği çeşitli markalardaki gümrük kaçağı 50 bin paket sigarayı yakarak imha etti.

19.03.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis, 50 bin paket kaçak sikarayı yakarak imha etti

KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerince çeşitli tarihlerde yapılan kontroller sırasında ele geçirdiği çeşitli markalardaki gümrük kaçağı 50 bin paket sigarayı yakarak imha etti.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 43 ilin kapısı durumunda bulunan kentin girişinde son bir ay içersinde gerçekleştirdiği operasyonlarda gümrük kaçağı 50 bin paket sigara ele geçirdi. Ekipler, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Silah fabrikası Fesih Müdürlüğü'ndeki kapalı alanda çeşitli markalarda bulunan kaçak sigaraları yaktı. İmha sırasında Emniyet Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Gümrük Müdürlüğü ile Belediye Zabıtası görevlileri de hazır bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Polis, 50 Bin Paket Kaçak Sikarayı Yakarak İmha Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.


Advertisement