Kırıkkale Üniversitesinden "Proje Yazım Elemanı Meslek Edindirme" Kursu - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale Üniversitesinden "Proje Yazım Elemanı Meslek Edindirme" Kursu

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) ve Kırıkkale İŞKUR Müdürlüğü tarafından Proje Yazım Elemanı Meslek Edindirme kursu başlatılacak.

16.11.2013 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) ve Kırıkkale İŞKUR Müdürlüğü tarafından Proje Yazım Elemanı Meslek Edindirme kursu başlatılacak.

KÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğurul Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, 25 Kasım 2013 – 13 Ocak 2014 tarihleri arasında Kırıkkale Üniversitesi ve İŞKUR tarafından Proje Yazım Elemanı Meslek Edindirme kursu düzenleneceğini bildirdi.

Proje Yazım Elemanı Meslek Edindirme kursunun Türkiye'de bir ilk olacağını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Karakaya, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

"Bu kurslarda eğitilecek yetişmiş elemanlara bölgemizde ve özellikle de ilimizde oldukça fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Kamu kuruluşları aracılığıyla  gerçek ve tüzel kişilere birçok proje desteği sağlandığı pek bilinmemekte veya bunu bilen yeterli eleman  bulunmamaktadır. TÜBİTAK, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulusal Ajans, KOSGEB, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) gibi kuruluşların proje desteklerinden faydalanabilmek için destek sürecini bilmenin yanısıra, projenin ne şekilde yazılacağını da öğrenmek gerekiyor. Gerçekleştirileceğimiz kursta, kursiyerlere uzman öğretim elemanları tarafından bu konularda gerekli olan bilgilerin örnek projeler üzerinden aktarılacak. Ayrıca kursu tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerden en az 12'sinin  Kırıkkale'deki  seçkin kuruluşlarda istihdam edilecektir."

Kırıkkale İŞKUR Müdürü Nazım Ulu da yapılacak bu kurs ile kentte istihdama katkı sağlanacağını, farklı iş kollarında proje yazımında eleman desteği verilerek verimliliklerinin artırılacağını dile getirdi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale Üniversitesinden 'Proje Yazım Elemanı Meslek Edindirme' Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement