Kırka'da Şampiyon Kupası Kırka Gençlik Takımının - Son Dakika
Yerel

Kırka'da Şampiyon Kupası Kırka Gençlik Takımının

Kırka\'da Şampiyon Kupası Kırka Gençlik Takımının

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde bulunan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü nün geleneksel hale getirdiği Bahar Futbol Turnuvası bu yıl da coşkuyla düzenlendi.

03.06.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde bulunan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü nün geleneksel hale getirdiği Bahar Futbol Turnuvası bu yıl da coşkuyla düzenlendi.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvanın final maçında, Kırka Gençlik ve Kırma Eleme futbol takımları karşılaştı. Maçta, Kırma Eleme futbol takımını 3-2 yenen Kırka Gençlik futbol takımı 2014-2015 Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Bahar Futbol Turnuvası'nda şampiyon oldu. Büyük bir heyecana sahne olan bu anlamlı turnuvada ise 3'üncü sırayı İdare futbol takımı aldı.

Turnuvanın final maçını, Kırka Bor İşletme Müdürü Tümay Uludağ, İşletme Müdür Yardımcıları Erol Tezgel ve Bülent Baş da izledi. Kırka Gençlik takımı, şampiyon kupasını Kırka Bor İşletme Müdürü Tümay Uludağ'ın elinden aldı. Maç sonrası İşletme Müdürlüğü tarafından futbolcu ve bütün katılımcılara tatlı ve meyve suyu da ikram edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırka'da Şampiyon Kupası Kırka Gençlik Takımının - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement