Kırkağaç'ta Cengiz Ergün'e Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Kırkağaç'ta Cengiz Ergün'e Büyük İlgi

Kırkağaç\'ta Cengiz Ergün\'e Büyük İlgi

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Kırkağaç’ta düzenlenen mitingde yüzlerce vatandaşa seslendi.

23.03.2014 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Kırkağaç'ta düzenlenen mitingde yüzlerce vatandaşa seslendi.

Manisa'da 5 yılda ortaya koydukları güzel hizmetlerin gururuyla Manisalıları karşısına alın akıyla çıktıklarını belirten Ergün, "Ben ülkeme, ilime, ilçelerime en iyi hizmeti vermek arzusundayım. İleride 'bir Cengiz Ergün vardı…' hoş sedasını bırakabilirsem ardımda bu bana en büyük mutluluğu verir. Vedat Başkanımla birlikte Kırkağaç'tan başlatacağımız değişimi, tüm ilçelerimize yayacağız" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP Kırkağaç İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katıldı. MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral'ın da iştirak ettiği miting öncesi mehteran takımı konser verdi. Yüzlerce Kırkağaçlı'nın alkışlarıyla mitingin yapılacağı alana gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Milletvekili Sümer Oral ile bir süre mehter konserini izleyen Ergün, mehter takımının seslendirdiği marşlara alkışlarıyla eşlik etti. Ardından ilçe meydanında toplanan kalabalığa ilk olarak seslenen MHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Vedat Terdi oldu.

Terdi "Yıllarca Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından kandırıldınız. Sağ gösterip, sol vurdular. 30 Mart'ta önünüze sandık geliyor. İyi düşünün, kararınızı ona göre verin" dedi.

Terdi'nin ardından MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral söz aldı. Kırkağaç'ın demokrasinin kalesi olduğunu ifade eden Oral, Kırkağaçlılarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'den övgü ile söz eden Oral, "5 yıl önce AKP mensubu başkandan devraldığı Manisa'da 5 yılda birbirinden güzel eserler ortaya koymuştur.

Cengiz Bey'in başarısı Manisa hudutlarını aştı. Her vilayetten arkadaşlarım arayıp, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den güzel sözlerle bahsediyor. Sayın Cengiz Ergün, istisnasız her yere aynı hizmeti götürmüş ve yeniden karşınıza aday olarak çıkmıştır" dedi.

Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün söz aldı. 'Kırkağaç seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla vatandaşlara hitap eden Ergün, 5 yıl boyunca Manisa'da hesap verebilir, dürüst ve şeffaf bir şekilde ortaya güzel hizmetleri koyduklarını söyledi. Manisa'nın 57 mahallesinden değişimi başlattıklarını belirten Ergün, "Cumhuriyet Meydanı, Kurtuluş Savaşı Kahramanları Anıtı, Yeni Ototerminal Binası, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Atatürk Gençlik Merkezi, Çanakkale Şehitleri Anıtı gibi yüzün üzerinde projeyi hayata geçirmenin mutluluğuyla karşınızdayız.

Manisa'da 5 yıl önce sosyal alanlar yoktu. Yaptığımız aydınlatma çalışmaları, sayılarını arttırdığımız sosyal alanlarla vatandaşlarımız gece geç saatlere kadar gönül rahatlığıyla Manisa'da vakit geçiriyor.

Gazi Mustafa Kemal'e sormuşlar. Nasıl bu kadar iş yapıyorsunuz? Atatürk şöyle yanıtlamış; 'Ben bir iş yapmıyorum. Yapılacak olan işlerin önündeki engelleri kaldırıyorum.' İşte bundan hareketle biz 5 sene hizmet verdik ve 5 yıl daha hizmet vermeye talip olduk. Ben ülkeme, ilime, ilçelerime en iyi hizmeti vermek arzusundayım. İleride 'bir Cengiz Ergün vardı…' hoş sedasını bırakabilirsem ardımda bu bana en büyük mutluluğu verir. Vedat Başkanımla birlikte Kırkağaç'tan başlatacağımız değişimi, tüm ilçelerimize yayacağız. Bizlerden desteğinizi esirgemeyin. Hepinizi çok seviyoruz. Ne mutlu Türk'üm diyene" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkağaç'ta Cengiz Ergün'e Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement