Kırkağaç'ta Genç Yürekler "En Sevgiliye" Koştu - Son Dakika
Yerel

Kırkağaç'ta Genç Yürekler "En Sevgiliye" Koştu

Kırkağaç\'ta Genç Yürekler "En Sevgiliye" Koştu

Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Orta Öğretim kurumları arası Siyer-i Nebi yarışması öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

22.04.2014 14:53  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Orta Öğretim kurumları arası Siyer-i Nebi yarışması öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Genç öğrencilerin Hz. Peygamberimizi öğrenmek için günlerce hazırlanıp katıldıkları bu yarışmada, Özel Betül Anadolu Lisesi öğrencisi Burcu Mutlukan birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nurdan Avcı ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Celal Daş ise üçüncü oldu.

Yarışma da birinciliği elde eden Burcu Mutlukan'a tam altın, ikinci Nurdan Avcı'ya yarım altın, üçüncü Celal Daş'a ise çeyrek altın ödül olarak verildi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa Soner "Yarışmamıza katılan yaklaşık 200 öğrencimizin Allah Resulü'nü anmak için toplanması çok mutlu edici bir olay.

Bu yarışma, ne kadar yarışma dense de aslında bir yarışma niteliği taşımıyor. Bu yarışmanın kaybedeni yok. Her genç kardeşim Sevgili Peygamberimizi öğrenme, anlama ve yaşama adına çok güzel öğrenmelere sahip oluyor. Ben kurumum adına dereceye giren tüm öğrenci kardeşlerimi tebrik diyorum ama özellikle bu gün burada bu güzel atmosferi oluşturan tüm genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkağaç'ta Genç Yürekler 'En Sevgiliye' Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement