Kırkağaç'ta MABEM ve Gıda Bankası Hizmete Giriyor - Son Dakika
Güncel

Kırkağaç'ta MABEM ve Gıda Bankası Hizmete Giriyor

Kırkağaç\'ta MABEM ve Gıda Bankası Hizmete Giriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği MABEM ve Gıda Bankası projeleri Kırkağaç'ta da hayat buluyor.

24.11.2015 10:11  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MABEM Hizmet Binası'nda hazırlıklar büyük ölçüde tamamlanırken, yeri belirlenen Gıda Bankası'nın da kısa zamanda açılışı yapılacak.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ilçelere sözünü verdiği MABEM ve Gıda Bankası projeleri birer birer hizmete giriyor. Kırkağaç'ta hazırlıkları tamamlanan MABEM'de açılış için gün sayılırken, yeri belirlenen Gıda Bankası'nın da yakın zamanda dar gelirli vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ilçelerde hayata geçirecekleri MABEM ile birlikte eğitime önemli katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi. Manisa merkezde verilen kurslarda öğrencilerin önemli başarılar elde ettiğini hatırlatan Ustamehmetoğlu, "Manisa merkezde elde ettiğimiz yüzde 95'lik başarı oranını ilçelerimizde de yakalamak istiyoruz" dedi.

17 İlçeye Gıda Bankası

Dar gelirli vatandaşlara yönelik açılan Gıda Bankalarının 17 ilçede yaygınlaştığını ifade eden Ustamehmetoğlu, "Kırkağaç'ta da Gıda Bankası'nın yerini belirledik. Yakın zamanda Gıda Bankası'nı da hizmete açacağız. Kırkağaç'ta ikamet eden dar gelirli vatandaşlarımız kendilerine verilecek alışveriş kartlarıyla ihtiyacı olan ürünleri alabilecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırkağaç'ta MABEM ve Gıda Bankası Hizmete Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    20:17 Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Tokat'ta saat 18.11'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.


Advertisement