Kırkağaç'taki Kazada Bebek de Öldü - Son Dakika
Güncel

Kırkağaç'taki Kazada Bebek de Öldü

Kırkağaç\'taki Kazada Bebek de Öldü

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde kavşakta iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada anne ve babası ölen 3 aylık Mehmet Can Demirel isimli bebek de öldü.

16.10.2014 19:34  Güncelleme: 07:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde kavşakta iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada anne ve babası ölen 3 aylık Mehmet Can Demirel isimli bebek de tedavi gördüğü hastanede öldü.

Kaza, geçen pazartesi saat 22.00 sıralarında, Ihlamur Kavşağı'nda meydana geldi. İlçe merkezinden Soma'ya giden Yalçın Demirel yönetimindeki 35 VPD 35 plakalı otomobil ile Soma'dan Akhisar'a giden Hasan Germen'in kullandığı 45 VT 554 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada sürücü Demirel, kardeşi Sadık Demirel ve Özcan Demirel (26), Özcan Demirel'in eşi Yasemin Demirel (25) ve oğlu 3 aylık Mehmet Can Demirel, diğer araçtaki sürücü Hasan Germen, arkadaşları Tayfur Tekin ve Gökhan Aykut yaralandı.

ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri kazada yaralanan 8 kişiyi ambulanslarla Kırkağaç Devlet Hastanesine götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan Yasemin Demirel aynı gün, eşi Özcan Demirel de ertesi gün yaşamını yitirdi. Çiftin hastanede tedavisi süren minik oğlu Mehmet Can bebek de bugün yaşamını yitirdi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırkağaç'taki Kazada Bebek de Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement