Kırkağaçlı Minikler Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Kırkağaçlı Minikler Fidan Dikti

Kırkağaçlı Minikler Fidan Dikti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte hatıra ormanına giderek çam fidanı diktiler.

18.11.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören minik öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte hatıra ormanına giderek çam fidanı diktiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 4-12 yaş arasındaki minik öğrenciler için hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, eğitimlerine devam ediyor. Kırkağaç ÇKSM'de eğitim gören minik öğrenciler, hatıra ormanına giderek fidan dikmeyi öğrendiler. Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikle, minik öğrenciler hem çevre kirliliği hakkında bilgiler alırken hem de fidan dikerek doğaya katkı sağladılar. Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri'nde onlarca minik yavrumuz eğitim görüyor. Bizim ilçemizde de yer alan ÇKSM'de öğrencilerimizle birlikte fidan diktik. Onlara çevre kirliliği hakkında öğretmenleri bilgi verdi" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkağaçlı Minikler Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement