Kırklareli'de 2 Günde 86 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'de 2 Günde 86 Kaçak Göçmen Yakalandı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il sınırları içinde 2 günde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen 86 kaçak göçmen yakaladı.

15.06.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il sınırları içinde 2 günde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen 86 kaçak göçmen yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı kapsamında yapılan devriye faaliyetleri sonucu 14 Haziran Pazar günü saat 09.00 sıralarında, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi Boztaş köyü Türkiye- Bulgaristan sınır hattında 67 Suriye ve 3 Afganistan uyruklu, 15 Haziran Pazartesi günü saat 02.00 sıralarında, Kırklareli'nin Kofçaz ilçesi Karaabaları köyü karayolu üzerinde B.B. ve SG. isimli şahısların kullandığı minibüs içerisinde 16 Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 86 kaçak göçmen ve bu şahıslara organizatörlük yaptıkları tespit edilen 2 Türk uyruklu şahıs ile olaylarda kullanılan 1 adet minibüs yakalandı.

Olayla ile ilgili B.B. ve S.G. isimli şahıslar Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile göz altına alınırken, olayda kullanıldığı tespit edilen minibüse el konularak 86 kaçak göçmen Kırklareli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırklareli'de 2 Günde 86 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement