Kırklareli'de Çiftlikte Uçaksavar Fişeği, El Bombası ve Tarihi Eser Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'de Çiftlikte Uçaksavar Fişeği, El Bombası ve Tarihi Eser Ele Geçirildi

Kırklareli\'de Çiftlikte Uçaksavar Fişeği, El Bombası ve Tarihi Eser Ele Geçirildi

Kırklareli’nin Üsküp beldesinde bir çiftliğe yapılan baskında, el bombası, uçaksavar ve tabanca fişeği ile tarihi eser ele geçirildi.

23.11.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Üsküp beldesinde bir çiftliğe yapılan baskında, el bombası, uçaksavar ve tabanca fişeği ile tarihi eser ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun kapsamında yapılan istihbari ve operasyonel faaliyet neticesinde merkez ilçe Üsküp beldesi sınırları içerisinde T.G. isimli şahsa ait ev ve eklentileri ile çiftlik evinde adli arama yapıldı. Aramalarda, 1 adet savunma tipi el bombası, 11 adet tabanca fişeği 5 adet PTf. Fişeği 1 adet 12,7 mm. çapında uçaksavar fişeği ve 2 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen kapı tokmağı ele geçirildi.

Şüpheli T.G. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

"BENİM BELDEMİN İMAR ALANI İÇİNDE DEĞİL"

Konu ile ilgili açıklama yapan Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, olayın Üsküp'ün dışındaki Çukurpınar köyü yakınlarında gerçekleştiğini ve T.G'nin Üsküp Beldesi nüfusuna kayıtlı olmadığını söyledi.

Şüpheliyi tanımadığını dile getiren Kasap, "Burada, Çukurpınar köyümüz var, aşağı yukarı 3 kilometre yukarıda. Orada bir hayvan ahılı var İl Jandarma oraya gitti. O kişi de, benim Üsküp beldeme kayıtlı değil. Benim beldemin imar alanı içerisinde değil. Belde içerisinde herhangi bir büro, herhangi bir ev, herhangi bir dükkan ile alakası yok. Dışarıdan gelen birisi, kim olduğunu bilmiyorum doğrusu" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırklareli'de Çiftlikte Uçaksavar Fişeği, El Bombası ve Tarihi Eser Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement