Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli\'den Kısa Kısa

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi, Kızılay Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleneyecek.

20.10.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi, Kızılay Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleneyecek.

Şube Başkanı İsmail Arkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Ekim-4 Kasım tarihlerinde kutlanacak Kızılay Haftası'nı bir dizi etkinlik ile kutlayacaklarını söyledi.

Türk Kızılayı'nın ülkenin en büyük yardım kuruluşu olduğunu ifade eden Arkın, ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi kişilere yardım elini uzattığını belirtti.

Arkın, kurumlarının ihtiyaç sahiplerine gıda ve kıyafet yardımlarının yanı sıra kan bağışı kampanyaları da düzenleyerek kan ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sağladığını dile getirerek, tüm bu hizmetlerin halkın desteği sayesinde gerçekleştirildiğini kaydetti.

THK'nın model uçak kursu sona erdi

Türk Hava Kurumu (THK) Lüleburgaz Şubesi ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde düzenlenen Ata Planör Model Uçak Kursu sona erdi.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen törenle, kursta başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi.

THK Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş, törende yaptığı konuşmada, çocuklara havacılığı sevdirmek için Ata Planör Model Uçağı kursu açtıklarını söyledi.

Havacılık sevgisini herkese aşılamak istediklerini belirten Aktaş, öğrencilerin bu kursla Türk Hava Kurumunu daha yakından tanıdığını kaydetti.

Ata Model Uçak Kursu'na büyük talep gösterildiğini dile getiren Aktaş, kursların farklı okullarda devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement