Kırklareli'nde Feshane Günleri - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nde Feshane Günleri

Kırklareli\'nde Feshane Günleri

Kırklareli Festival alanına Feshane günleri başladı.

01.05.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Festival alanına Feshane günleri başladı. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yer alan yöresel ürünlerin yanında giyim sektöründe öncü markalar uygun fiyatlarda burada vatandaşa hizmet veriyor.

JFC Store Mağazası Genel Koordinatörü Zekeriya Bikliç, "Biz JFC mağazası olarak bünyemizde farklı markaları bulundurmaktayız. İki yıldır Kırklareli merkezde mağazacılık sektörü yapmaktayız. Erkek giyim sektöründe hizmet vermekteyiz. Türkiye genelinde 24 tane şubemiz var. Şu an tüketicinin belli kısıtlı bütçesine uygun kaliteli ürünler satmaktayız" dedi.

"FİYATLARIMIZ YÜZDE 80 İNDİRİMLİ"

Fiyatlar ve müşteri hakkında bilgi veren Bikliç, "Fiyatlarımız yüzde 80 indirimli. Kırklareli festival alanında da 49 liralık, 39 liralık t-shirtleri 9.99 TL'ye satıyoruz. 99 liralık, 69 liralık ayakkabıları 29 TL'ye satıyoruz. Pantolon 30 TL ceket 50 TL fiyatlarımız uygun. Bayanlara göre de ürünlerimizde mevcut. Buradaki tüketicinin ilgisi var. Her şey yolunda gidiyor. Tepkiler güzel, umduğumuz gibi hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. diyerek bilgi verdi.

JFC Kırklareli Mağaza Yöneticisi Mehmet Güner ise, Kırklareli festival alanında açılan giyim çadırının 8 Mayıs Pazar gününe kadar açık olacağını belirterek, "8 Mayısa kadar etkinlik çadırımız açık olacak. Gece 12'ye kadarda vatandaşlara hizmet vereceğiz" diye konuştu.

Trabzon Sürmene'den Kırklareli'ye geldiğini belirte Abdullah Demir, "Artvin zeytini var, Trabzon tereyağı var, Rize kavurması var, Trabzon tellisi var, tulumlar var, Artvin ekmeği var. Kırklareli halkı bize karşı çok iyi, biz de onlardan memnunuz. Ürünlerimiz organik olmasına rağmen diğer ürünlere nazaran daha indirimlidir" ifadelerini kullandı.

Kidzoom firma sahibi Süleyman Kaplan, "Uzun zamandır İstanbul'dayız. İstanbul'dan sonra markaları Kırklareli halkı ile buluşturalım dedik. 3'üncü günümüz. Şu anda satışlarımız iyi fakat bütün vatandaşların ilgisi yok. Doğru çalışma ile vatandaşlarımızın haberi olunca iyi olacak. Ürünlerin fiyatları şu anda İstanbul'da hatta internet fiyatlarının altında. Ürünler yüzde 80'ne varan indirimlerle satılmakta" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nde Feshane Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement