Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli\'nden Kısa Kısa

Cumhurbaşkanı seçimine doğru.

08.07.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da, cumhurbaşkanı seçimleri için muhtarlıklarda askıya çıkarılan seçmen listeleri 9 Temmuz'da indirilecek.

Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada seçmen listelerinin 9 Temmuz Çarşamba günü askıdan indirileceğini söyledi.

Listelerde ismi olmayan vatandaşların nüfus müdürlüğüne başvurması gerektiğini ifade eden İşçioğlu, "Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu 10 Ağustos Pazar günü yapılacak. Seçim dolayısıyla tüm muhtarlıklarda seçmen listeleri askıya çıktı. Tüm vatandaşlarımız seçmen listelerini kontrol etsinler. Seçmen listesinde olmayan vatandaşlar İlçe Nüfus Müdürlüğüne başvurabilirler" diye konuştu.

Arıcılık desteklemeleri

Lüleburgaz Bal Üreticileri Birliği Başkanı Gürsel Gündoğu, arı yetiştiricileri için kovan başı desteklemelerinin başladığını bildirdi.

Bu yıl tarımsal desteklemeler kapsamında arıcılık faaliyetlerinde bulunan bal üreticilerine kovan başına 10 lira destekleme verileceğini belirten Gündoğu, şöyle konuştu:

"30 kovan ve üzerinde arıcılık faaliyetinde bulunan ve sisteme kayıtlı birlik üyesi üreticilerimiz, desteklemeden yararlanmak için müracaatlarını 25 Temmuz Cumartesi gününe kadar birlik merkezimize veya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapabilirler." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement