Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli\'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde 3 yeni müdürlük kuruldu.

26.07.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Belediye Başkanı Kevser Özkan, belediye bünyesinde 3 yeni müdürlük birimi kurduklarını bildirdi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada Lüleburgaz Belediyesi olarak vatandaşa daha iyi hizmet izin müdürlüklerin aktif şekilde çalışacağını belirtti.

Proje Müdürlüğüne Gökhan Kaya Atay, Özel Kalem Müdürlüğü'ne Birsu Becerenel ve Tesisler Müdürlüğü'ne de Anıl Ergin'in müdür olarak atandığını ifade eden Özkan, "Lüleburgaz her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Biz de insanlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak istiyoruz. Bu bağlamda da bu müdürlükleri kurduk" diye konuştu.

LİAD iftar yemeği verdi

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) tarafından vatandaşlara iftar yemeği verildi.

LİAD Başkanı Talat Yılmaz, Sokullu Mehmet Paşa Camisi bahçesinde düzenlenen iftarda, düzenlenen programa 3 bin kişinin katıldığını söyledi.

Ramazan ayı dolayısıyla 135 aileye erzak ve 350 öğrenciye de kıyafet yardımı yaptıklarını belirten Yılmaz,  şöyle konuştu:

"Ramazan ayında son faaliyet olarak da artık geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeği programını yaptık. Bu kutsal ayda vatandaşların arasında birlik ve beraberlik olması için düzenlediğimiz iftar programımıza 3 bin kişi katıldı. Ben tüm insanlarımızın şimdiden bayramlarını kutluyorum." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement