Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli\'nden Kısa Kısa

İlköğretim Haftası.

15.09.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin'in Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Çetin, Ferhat Akat İlkokulunda devam eden programda, yeni eğitim ve öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Lüleburgaz'da 22 bin 344 öğrenci ve bin 244 öğretmenle ders başı yaptıklarını belirten Çetin, "Ülkelerin gelişmişliği aldıkları eğitim seviyesiyle ölçülür. Onun için bizler de başarılı öğrenciler yetiştireceğiz ki kalkınmış ve hep önde olan bir ülke oluşsun" diye konuştu.

Çetin'in konuşmasından sonra şiirler okundu ve gösteriler sunuldu.

Törene Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Emin Halebak, 65. Mekanize Piyade Garnizon Komutan Vekili Tankçı Albay Sait Korkmaz öğretmen ve veliler katıldı.

Kan bağışı kampanyası

Lüleburgaz Kan Toplama Merkezi, kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kongre Meydanı'nda düzenlenen kampanya çerçevesinde, 160 kişi kan bağışında bulundu.

Kan Toplama Merkezinde görevli doktorlardan Sencer Erşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşın Lüleburgaz'da düzenlenen kan bağışı kampanyalarına duyarlılık gösterdiğini söyledi.

Kampanya kapsamında kan bağışında bulunanlara teşekkür eden Erşen, şunları kaydetti:

"Kan, gün geçtikçe artan bir ihtiyaçtır ve biz de Kızılay olarak bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan önceki kampanyalarımızda olduğu gibi bu kampanyamıza da büyük ilgi gösterildi. Bu ilginin sürmesini bekliyoruz." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement