Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Ders ve sınavlara hazırlık kursu.

09.10.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski Halk Eğitimi Merkezi'nce ders ve sınavlara hazırlık kursları açılacağı bildirildi.

Halk Eğitimi Müdürü Ercan Oraltay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin ders ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak amacıyla hazırlık kursları açacaklarını söyledi.

Başvuruların 24 Ekim tarihine kadar yapılması gerektiğini ifade eden Oraltay, "Açık öğretimden üniversite öğrenim gören öğrencilerine yönelik fen ve tabiat bilgisi, sosyal bilgiler, matematik, ingilizce, açık öğretim lise öğrencilerine yönelik fizik, kimya, geometri ve coğrafya kursları ile orta öğretim öğrencilerine ise sınavlara hazırlık kursları açacağız. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler 24 Ekim tarihine kadar merkezimize başvuruda bulunmalıdır" diye konuştu.

- Kur'an kursları başladı

Lüleburgaz Müftüsü Alaattin Özkan, güz dönemi Kur'an kurslarının başladığını bildirdi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kur'an-i Kerim'i herkesin öğrenmesi ve anlaması gerektiğini söyledi.

Açılan kurslara 464 kişinin başvurduğunu ifade eden Özkan, "15 öğrenci ile 21 merkezde açtığımız Kur'an kurslarımız başladı. 464 kişinin katıldığı kurs dönemi sonunda yapılacak değerlendirme sınavının ardından başarılı olanlara başarı belgesi, sınava katılmayanlara ise kurs katılım belgesi vereceğiz. Herkesin Kur'an-i Kerim'i öğrenmesi ve anlaması gerekiyor" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement