Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeski Ziraat Odası Başkanlığı'na seçilen Şahin Arslan'a ziyaretler sürüyor.

14.02.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski Ziraat Odası Başkanlığı'na seçilen Şahin Arslan'a ziyaretler sürüyor.

Babaeski mahalle muhtarları, Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Üstünel, ziyarette yaptığı konuşmada, Şahin ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çiftçilerin büyük sorunlar ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Üstünel, köylülerin en büyük geçim kaynağının çiftçilik olduğunu belirtti.

Sorunların en kısa zamanda çözüleceğine inandıklarını anlatan Üstünel, oda yönetimine seçilen tüm üyelere görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan da çiftçilerin sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışacaklarını kaydetti.

Babaeskispor, Karadeniz Ereğli Belediyespor maçına odaklandı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor, Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını tamamladı.

Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşmasında da 3 puan kazanarak ligde yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Benice, takımın son haftalardaki performansının da iyi olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın Babaeski 100. Yıl Stadı'nda oynanacağını hatırlatan Benice, "Takım olarak son haftalarda güzel bir ivme yakaladık. Geçen hafta Arnavutköy Belediyespor'u mağlup ederek 3 puanın sahibi olduk. Bu galibiyetle takımın morali de yerine geldi. Karşılaşacağımız Karadeniz Ereğli Belediyespor maçından da takımın güzel bir performans sergileyeceğini düşünüyorum. Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşmasında da 3 puan alarak ligde yükselişe geçmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Benice, Babaeskispor taraftarlarını Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşmasında takımı desteklemeye beklediklerini kaydetti.

Cemevlerinin ibadet yeri kabul edilmesi talebi

Babaeski'de, cemevi önderleri, belediye meclisine cemevlerinin ibadet yeri kabul edilmesi talebinde bulundu.

Bektaşi önderlerinden Lütfü Arga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararı doğrultusunda cemevlerinin ibadet yeri kabul edilmesi amacıyla Babaeski Belediye Meclisi'ne başvurduklarını söyledi.

Ülke genelinde birçok CHP'li belediyenin cemevlerini ibadet yeri kabul ederek destek verdiğini anımsatan Arga, "Babaeski Belediyesi'nin de bu kararı alması gerekiyor. Bu talebimizi belediyeye ilettik. İnşallah olumlu sonuçlanır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement