Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Gülay Tülüş, sivil toplum örgütü ziyaretlerini sürdürüyor.

14.03.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Gülay Tülüş, sivil toplum örgütü ziyaretlerini sürdürüyor.

Tülüş, seçim çalışmaları kapsamında Babaeski Bulgaristan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Özcan'ı ziyaret etti.

Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Tülüş, "Yaklaşık 20 yıldır siyasetin içindeyim. Partimizin çeşitli kademelerinde aldığım görevi çok iyi bir şekilde yerine getirdim. Bir dönem partimizden belediye meclis üyeliği ve belediye başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. Tüm bunların ardından ise milletvekilliği görevine talip oldum. Milletvekilliği görevini en iyi şekilde yürüteceğime inanıyorum. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Özcan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerde başarılar diledi.

Babaeski'de 432 öğrenci YGS'ye girecek

Babaeski Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, ilçede 432 öğrencinin Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) gireceğini bildirdi.

Bayrak, Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, öğrenciler için YGS'nin büyük önem taşıdığını söyledi.

Öğrencilerin sınav öncesi moral ve motivasyonunun yüksek tutulması gerektiğini ifade eden Bayrak, velilere büyük görev düştüğünü belirtti.

Öğrencilerin sınavda heyecanlanmaması ve sakin şekilde soruları okuyarak cevaplandırması gerektiğini vurgulayan Bayrak, "Sınava girecek gençlerimiz kaygı ve heyecanlarını bir kenara bırakarak morallerini yüksek tutmaları, velilerimizin de çocuklarına her konuda destek olmaları gerekmektedir. Çocuklarımızın sınav öncesi dönemde en önemli gereksinimleri, huzurlu, sakin ve mutlu bir ortam, sevgi ve destek, ilgi ve esneklik, güven ve cesarettir. Öğrencilerimizin sorumluluk duygusuyla bu sınava gerektiği gibi hazırlandığına ve gelecekleri için önemli olan bu sınavda önceki yıllardaki başarıları tekrarlayacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bayrak, YGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement