Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeski Halk Eğitimi Merkezi'nce "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" etkinlikleri kapsamında hazırlıklar sürüyor.

17.03.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski Halk Eğitimi Merkezi'nce "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" etkinlikleri kapsamında hazırlıklar sürüyor.

Bir grup öğrenci tarafından "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" kapsamında  kahramanlık türküleri ve şiir dinletisi etkinliği düzenlenecek.

Cumhuriyet İlkokulu Çok Amaçlı Salonu'nda Şef Ayça Tek yönetiminde hazırlanan öğrenciler, Çanakkale Savaşları'nın ardından yazılmış türkü ve şiirleri seslendirecek.

- Mazot, gübre ve toprak analizi destekleme başvuru süresi uzatıldı

Babaeski Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, mazot, gübre ve toprak analizi destekleme başvuru süresinin uzatıldığını bildirdi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı çiftçilere mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemesi yapılacağını söyledi.

Desteklemeden yararlanmak için başvuru süresinin 30 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldığını belirten Arslan, son başvuru tarihine kadar çiftçilerin, il ve ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement