Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, ev ziyaretlerinde bulundu.

23.03.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, ev ziyaretlerinde bulundu.

Aydemir, ilçedeki yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek istek ve sıkıtnıları dinledi. Aydemir, ziyaretlerin ardından, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta kapsamında ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek istek ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

Yaşlıların her gün hatırlanması ve ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden Aydemir, yaşlıların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

103 yaşındaki Osman Varol ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Yol yapım çalışması

Demirköy ilçesine bağlı Sislioba köyünde, kale yolu parke taşı ile kaplanacak.

Sislioba köyü Muhtarı Hayrettin Buğdaycı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kale yolunun parke taşı kaplanacağını söyledi.

Kırklareli İl Özel İdaresi'nin desteği ile 700 metrekare yolda çalışmaların yürütüleceğini ifade eden Buğdaycı, caddenin son derece modern bir görünüm kazanacağını belirtti.

Sislioba köyünü her yıl binlerce turistin ziyaret ettiğini vurgulayan Buğdaycı, şöyle konuştu:  "Kale yolu yıllardır bozuk. Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği köyümüzde birçok tarihi yapılar var. Turistlere, tarihi yapılarak ulaşmak için kale yolunu kullanıyor. Sağanak ve kar yağışıyla birlikte yol daha da çok bozuldu. Turistlere ve köyümüz halkının kullandığı kale yolunu Kırklareli İl Özel İdaresi desteği ile parke taşı kaplayacağız. Köyümüzde turizmi geliştirmek istiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarda bulunuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement