Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeski ilçesinde, TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

09.05.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski ilçesinde, TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nce okulun spor salonunda düzenlenen fuarda, öğrenciler tarafından hazırlanan 26 proje sergileniyor.

Düzenlenen açılışa, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Sertgün, Babaeski Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Gümüşoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Semih Tahir Aksoy katıldı.

Okul Müdürü Serhan Kara, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin bilimsel araştırmalarında fuarın ilk basamağı oluşturacağını, öz güvenlerini arttıracağı için çok önemli bulduğunu söyledi.

Çeşitli etkinlikler ile öğrencilerin bilgi, beceri ve davranışlarının gelişmesini sağladıklarını ifade eden Kara, fuarda emeği geçen öğrencileri tebrik etti.

Genel seçime doğru

CHP Babaeski seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Adil Onat Caddesi'nde düzenlenen açılış törenine, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Eren, burada yaptığı konuşmada, milletvekili seçimine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Seçimlerde büyük başarı sağlayacaklarını belirten Eren, Kırklareli'nden üç milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini ifade etti.

Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Eren, seçim bürolarının da açılmasıyla seçim çalışmalarının hız kazanacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement