Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeski ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Gençlik Tenis Turnuvası' düzenlenecek.

12.05.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Gençlik Tenis Turnuvası' düzenlenecek.

Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslı Özçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Gençlik Tenis Turnuvası'nın 12-17 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceğini söyledi.

Kızlar ve erkekler kategorisinde öğrencilerin mücadele edeceğini ifade eden Özçelik, turnuvada başarılı olan öğrencilere 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreninde ödül verileceğini kaydetti.

Özçelik, turnuvaya tüm öğrencilerin katılabileceğini belirtti.

Yüksek basınç testi başladı

Babaeski Belediyesi'nce altyapı çalışmaları kapsamında yenilenen içme suyu şebeke hattında yüksek basınç testi başladı.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, yüksek basınç testi ile içme suyu şebeke hattının kontrol edildiğini belirtti.

Sorunsuz bir şekilde altyapı çalışmalarını tamamlamak istediklerini vurgulayan Hacı, şunları kaydetti:  "Altyapı çalışmaları kapsamında içme suyu şebeke hattını yeniledik. Yenileme çalışmalarının son aşaması borulara yüksek basınç verilerek içme suyu hattının testidir. İller Bankası uzmanları ve mühendislerimiz ile test çalışmalarına başladık. Yüksek basınçlı testlerde birkaç bölgede borularda sızıntı meydana geldi. İçme suyu şebeke hattı standartlara göre 4 bar basınç seviyesinde iken testlerde yüksek basınçla 8 bar su borulara pompalandı. Yüksek basınç testi yaparak önümüzdeki günlerde meydana gelebilecek aksaklıkları şimdiden önlemek istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement