Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Gençlik Spor Kulübü Judo takımı sporcusu Yunus Emre Çalışır ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat'ı makamında kabul etti.

03.07.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Gençlik Spor Kulübü Judo takımı sporcusu Yunus Emre Çalışır ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat'ı makamında kabul etti.

Halebak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rize'de düzenlenen Judo Minikler Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü olan sporcu Yunus Emre Çalışır'ı tebrik etti.

Başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirten Halebak, spora ve sporculara büyük önem verdiklerini ifade etti.

"Birlikte uçalım yıldızlara, tanışalım, paylaşalım, birlikte oynayalım" etkinliği

Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında "Birlikte uçalım yıldızlara, tanışalım, paylaşalım, birlikte oynayalım" etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Arslan, Lüleburgaz 8 Kasım Parkı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla etkinliklerde bulunduklarını belirtti.

Etkinliğin, 22 farklı parkta 29 Temmuz tarihine kadar süreceğini ifade eden Arslan, şunları söyledi:

"Etkinlikler ile çocukların düş gücünü geliştirerek, eleştirel düşünme yeteneğine katkıda bulunmak, problem çözmek, işbirliği yapmak, sosyal ilişkiler, iletişim kurmak, çevresindeki insanları tanımak, anlamak, empati kurmak, uyum sağlamak, hayal kurmak, paylaşmak, zihinsel ve fiziksel becerilerini arttırmayı amaçladık. Etkinliklerimiz 29 Temmuz Çarşamba gününe kadar devam edecek. Çocukları etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement