Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Büyükmandıra Kavasoğlu, Şamdancıbaşı İbrahim ve Ahmet Kayıkçı Güreş Kulübü Başkanı Vedat Alparslan, Güreş Federasyonu 2. Başkanı Mustafa Fidan'ı ziyaret etti.

26.08.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükmandıra Kavasoğlu, Şamdancıbaşı İbrahim ve Ahmet Kayıkçı Güreş Kulübü Başkanı Vedat Alparslan, Güreş Federasyonu 2. Başkanı Mustafa Fidan'ı ziyaret etti.

Alparslan, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni kurulan kulüp yönetimi olarak Güreş Federasyonu 2. Başkanı Mustafa Fidan'ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyarette kulüp hakkında bilgiler verdiğini ifade eden Alparslan, kulüp ihtiyaçlarını da görüştüklerini belirtti.

Kulübün güreş minderi ve spor malzemelerine ihtiyacı olduğunu anlatan Alparslan, "İstemek lazım. İlgilenmek lazım. Sadece tabelalarda olmak değil, diğer İl'lerin yaptığı gibi, Dernekler kurarak, kurumsallaşmak gerektiğini her zaman savunmuşumdur. Yeni kurulan kulüp olarak bir takım ziyaretlerde bulunduk ve kulüp ihtiyaçlarımızın dile getirdik. İnşallah kulübümüzün ihtiyaçları karşılanması durumunda güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürlüğü'ne Balkan getirildi

Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürlüğü'ne getirilen Tuncay Balkan görevine başladı.

Balkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kooperatif müdürü Ömer Durmaz'ın emekliye ayrılmasıyla birlikte yönetim kurulu kararınca müdürlük görevine getirildiğini söyledi.

Görevini en iyi şekilde yapacağına inandığını belirten Balkan, kooperatif üyelerine hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement