Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Babaeski Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat'ı ziyaret etti.

28.06.2016 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Babaeski Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat'ı ziyaret etti.

Aşım, ziyarette, Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Tokat'a yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.

Eğitim kadrolarına önem verdiklerini ifade eden Aşım, gelecek nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan öğretmen ve idari kadroların kaliteli olduğunu belirtti.

Tokat da ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

THK 4 bin fitre ve zekat zarfı dağıttı

Türk Hava Kurumu (THK) Babaeski Şubesince fitre zarfları dağıtıldı.

Şube Saymanı Aylin Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla fitre ve zekat zarflarını köy ile mahalle muhtarlıklarına bıraktıklarını söyledi.

İlçede 4 bin zarf dağıttıklarını ifade eden Karakuş, vatandaşların desteğini beklediklerini kaydetti.

Toplanacak fitre ve zekatlar ile çeşitli ücretsiz kurslar gerçekleştireceklerini belirten Karakuş, "Ramazan bayramı öncesi köy mahalle ve belde muhtarlarımıza fitre ve zekat zarflarının dağıtımını tamamladık. Her yıl vatandaşlarımız bizleri unutmuyor. Bu yıl da böyle olmasını temenni ediyoruz. Halkımızın THK'ya olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı
    15:14 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, parklara konulan malzemeleri kendi atölyelerinde üreterek yaklaşık 49 milyon lira tasarruf sağladı. Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldır tüm alanlarda düşünen, üreten ve yarışan Ordu düşüncesini uygulayarak 19 ilçede birçok park inşa etti ve mevcut parklara modern bir kimlik kazandırdı.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Muğla Büyükşehir Belediyesi Bayram Tatilinde Denizlerimizi Korudu
    15:12 Muğla Büyükşehir Belediyesi Bayram Tatilinde Denizlerimizi Korudu

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, bayram tatili süresince artan nüfus ve deniz trafiği nedeniyle denizlerin korunması ve kirlenmemesi için çalışmalarını sürdürdü. Göcek Koylarındaki teknelerden 12 bin 255 kg katı atık toplandı.

  • Honor 200 Lite: Global Tanıtım Tarihi ve Teknik Özellikler
    15:10 Honor 200 Lite: Global Tanıtım Tarihi ve Teknik Özellikler

    Geçen yıllarda Huawei ile yollarını ayıran Honor, yeni modeli Honor 200 Lite'ı yakında global olarak tanıtacak. Telefonun teknik özellikleri henüz netleşmemiş olsa da, Honor X50i+'ın yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor. Honor 200 Lite'ın benzer tasarım ve özelliklere sahip olması, Çinli markalar arasında yaygın bir uygulama. Modelin global tanıtımının ise yılın ilk yarısında gerçekleşmesi bekleniyor.

  • YouTube, reklam engelleyen uygulamaların kullanımını sınırlayacak
    15:10 YouTube, reklam engelleyen uygulamaların kullanımını sınırlayacak

    YouTube, reklamları engelleyen üçüncü taraf uygulamaların kullanımını sınırlandıracağını duyurdu. Reklam engelleme, içerik sahiplerini desteklemek için reklam gelirlerini kullanan YouTube'a büyük bir darbe vuruyor. YouTube, kullanıcı memnuniyetini korurken reklam atlamayı önlemek istiyor.

  • Tardigradların radyasyon dayanıklılığının bilimsel açıklaması bulundu
    15:10 Tardigradların radyasyon dayanıklılığının bilimsel açıklaması bulundu

    Bilim insanları, tardigradların yüksek dozlardaki radyasyondan nasıl etkilenmeden hayatta kalabildiğini ortaya çıkardı. Yapılan araştırmada tardigradların DNA onarım genlerinin aktivitesinin arttığı ve radyasyon nedeniyle oluşan hasarları hızla onardığı keşfedildi. Ayrıca tardigradların DNA'yı koruyan Dsup proteinine sahip olduğu belirlendi. Bu bulgular, tardigradların radyasyona karşı olan dayanıklılığının mekanizmalarını anlamamızı sağladı ve gelecekteki araştırmalar için bir yol açtı.


Advertisement