Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan Tek Istranca Ortak Kırsal ve Eko Turizm Güzergahı Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

07.08.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan Tek Istranca Ortak Kırsal ve Eko Turizm Güzergahı Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tek Istranca Ortak Kırsal ve Eko Turizm Güzergahı Projesi Değerlendirme Toplantısı, Sislioba köyünde yapıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, toplantıda yaptığı konuşmada, proje kapsamında köylerin turizme kazandırılmak istendiğini söyledi.

Projenin Bulgaristan'ın Burgaz Bölgesel Turizm Birliği işbirliğinde yürütüldüğünü ifade eden Asan, projeyle 9 Türk, 12 de Bulgaristan köyünün ortak turizm güzergahları oluşturulacağını kaydetti.

Köylerde turizm alanında öne çıkarılacak unsurların değerlendirileceğini aktaran Asan, projeyi önemsediklerini bildirdi.

Toplantıda daha sonra İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Fikret Macit tarafındandan proje hakkında muhtar ve azalarına bilgilendirmede bulundu.

Toplantıya, proje kapsamındaki Armağan, Dereköy, Beypınar, Sarpdere ve Sislioba köy muhtarları ile azaları katıldı.

Ailelere doğum yardımı

Demirköy Kaymakamlığınca ailelere doğum yardımı yapılıyor.

Kaymakam Musa Aydemir, yaptığı yazılı açıklamada, ailelere yapılan düzenlemeyle doğum yardımı yapıldığını belirtti.

Ailelere çocuk yardımı kapsamında birinci çocuğa 300, ikinci çocuğa 400, üçüncü ve sonraki çocuklara ise 600 lira yardım yapılacağını belirten Aydemir, çocuk yardımından yararlanmak isteyenlerin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulunması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement