Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli\'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz'da açık öğretim ders kitaplarının dağıtımı başladı.

21.10.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da açık öğretim ders kitaplarının dağıtımı başladı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İzzet Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açık öğretim ortaokul ve lise kitapları dağıtımının yapıldığını bildirdi.

Açık öğretimde, ortaokul ve lisede okuyan kişilerin ders kitaplarını Halk Eğitimi Merkezinden alabileceklerini ifade eden Arslan, merkez olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirtti.

Yaklaşık 3 bin açık lise ve ortaokulda öğrenim gören öğrenci olduğunu anımsatan Arslan, "Lüleburgaz'da 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde açık lise ve ortaokula 3 bin kişi kayıt yaptırdı. Kayıt yaptıran kişiler ders kitaplarını merkezimizden gelip temin edebilirler. Hiç kimsenin mağdur olmaması için kitaplarını almasını istiyoruz" diye konuştu.

Başkan vekili Şahin'e ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkan vekili Deniz Şahin, Balkan Şampiyonasında 3.'cü olan Lüleburgaz Gençlikspor'un milli güreşçisi Melike Albayrak'ı makamında kabul etti.

Belediye olarak sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Şahin, Balkan Şampiyonasında üçüncülük kazanarak Lüleburgaz'ı en iyi şekilde temsil eden Melike Albayrak'ı tebrik etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat da sporcunun ilk kez mücadele ettiği milli takımdan derece ile döndüğünü kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement