Kırklareli - Öğrenciler Okul Harçlıklarını Kızılay'a Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli - Öğrenciler Okul Harçlıklarını Kızılay'a Bağışladı

Kırklareli - Öğrenciler Okul Harçlıklarını Kızılay\'a Bağışladı

Öğrenciler okul harçlıklarını Kızılay'a bağışladıKIRKLARELİ TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri biriktirdikleri okul harçlıklarını Kızılay'a bağışladı.

06.12.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrenciler okul harçlıklarını Kızılay'a bağışladı

KIRKLARELİ TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri biriktirdikleri okul harçlıklarını Kızılay'a bağışladı.

Kırklareli TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu ve Ortaokulu 5/B sınıfı öğrencileri başlattıkları kampanyada iki haftada kendi aralarında topladıkları okul harçlarına Kızılay'a bağışladı. Öğrencileri güzel ve duyarlı davranışlarından dolayı tebrik eden Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, "Güzel ve duyarlı davranışlarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Türk Kızılayı, Türk insanın yardım sever tarafının topluma yansımasıdır. Her an, her yerde karşılaşabileceğimiz doğal afetler sonucunda Türk Kızılayı olay yerine giderek her türlü ihtiyacın karşılanmasında tüm imkanlarını kullanıyor ve seferber ediyor" dedi.

Kampanyayı başlatan öğrenci Beyzanur Baytürk, bir okul gezisinde Kuzey Marmara Bölge Afet depolarını ziyaret ettiklerini ve oradan çok etkilenerek böyle bir kampanya başlatmaya karar verdiklerini söyledi. Kampanyaya öğretmen ve arkadaşlarının destek verdiğini söyleyen Baytürk, "Kızılay'ı ziyarete gitmiştik bize orada Kızılay'ı anlattılar, bizde insanlara yardımından desteğinden çok etkilendik. Bizde 5 arkadaşımla birlikte Kızılay'a yardım kampanyası yapmak için karar verdik. Tabi bu sadece 5 kişi ile olmadı okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız çok destek verdi. 10 gün gibi kısa bir sürede teneffüslerde, öğle aralarında arkadaşlarımıza giderek Kızılay'a bağış yapmak istermisiniz dedik. Onlar da sağ olsun bu kampanyamıza destek verdiler. Ama en çok kendi sınıfımız 5/B projemize sahip çıkarak arkamızda durdu" dedi.

Kırklareli TOKİ Ahmet Cevdet Paşa ilkokulu ve Ortaokul Müdürü İbrahim Ergünsoy ise öğrencilerin bu duyarlı davranışından dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Ekim ayında bir etkinlik yapmıştık ve bu etkinliğin etkileri hale davam ediyor. Öğrenicilerimiz Kuzey Marmara Bölge Afet Depoları'nı ziyaret etikten sonra Kızılay'ı daha iyi tanıdı. Öğrencilerimiz düzenlenen etkinlikten sonra bize gelerek kampanya başlatmak istediklerini söyleyerek kumbara istediler. Bizde çok etkilendik. Öğrencilerimle gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli - Öğrenciler Okul Harçlıklarını Kızılay'a Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement