Kırklareli Polisten Kaçan Hırsızlar Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Polisten Kaçan Hırsızlar Kıskıvrak Yakalandı

Kırklareli Polisten Kaçan Hırsızlar Kıskıvrak Yakalandı

Polisten kaçan hırsızlar kıskıvrak yakalandıKIRKLARELİ'de çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle aranan şüphelileri bir otomobilde olduğunu belirleyen polis, 'dur' ihtarında bulundu.

08.12.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisten kaçan hırsızlar kıskıvrak yakalandı

KIRKLARELİ'de çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle aranan şüphelileri bir otomobilde olduğunu belirleyen polis, 'dur' ihtarında bulundu. Durmayıp kaçan otomobille yaşanan kovalamacının ardından yaşları 14 ile 18 arasında değişen 6 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Kırklareli'de son iki gün içinde 10 ayrı işyerinden yapılan hırsızları yakalamak için Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Hırsızların kimliklerini belirleyen polis, kentte iki gün önce çalınan 39 LK 286 plakalı otomobilde hırsızların olduğunu tespit ederek takibe aldı. Önlem alan polis ekipleri, 'dur' ihtarında bulundukları otomobilin sürücüsü durmayarak kaçması üzerine Kırklareli sokaklarında filmlerdeki kovalamaca yaşandı. Dakikalarca süren kovalamacanın ardından çaldıkları otomobil ile Pınar Mahallesi'ndeki Vatan Caddesi üzerinde çıkmaz sokağa giren şüpheliler, otomobilden inip yaya olarak kaçmaya başladı. Bir inşaat girerek saklanan şüpheliler polis ve mahalle sakinlerinin inşaatta yaptığı arama sonucu kıskıvrak yakalandı.

Yaşları 14 ile 18 arasında değişen O.A., D.Ç., F.Ç., M.C.A., U.D. ve B.Ç.,gözaltına alınarak soruşturmalarının sürmesi için emniyete götürüldü. Şüphelilerin çaldıkları otomobilin bagajında ise çok sayıda elbise ele geçirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli Polisten Kaçan Hırsızlar Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement