Kırklareli Valisi Civelek, Kaymakam ve Kamu Kurum Amirleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Valisi Civelek, Kaymakam ve Kamu Kurum Amirleri ile Bir Araya Geldi

Kırklareli Valisi Civelek, Kaymakam ve Kamu Kurum Amirleri ile Bir Araya Geldi

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kaymakam ve kamu kurum amirleri ile bir araya geldi.

10.09.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kaymakam ve kamu kurum amirleri ile bir araya geldi.

Göreve başladığı ilk günden beri Kırklareli'ni ilçe ilçe, köy köy gezerek çalışmaları, projeleri, eksiklikleri yerinde görüp inceleyen Kırklareli Valisi Esengül Civelek, ilçe Kaymakamları ve kamu kurum amirleri ile bir araya geldi. Vali Civelek, toplantıda, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ve 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesi ile kamu hizmeti sunumunda kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iş birliği, güç birliği ve uyumun önemine değindi.

Kırklareli İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen İl İdare Şube Başkanları Toplantısında yatırımlar, yapılan ve yapılması gereken çalışmalar, sorunlar, kamu kurumlarından beklentiler konuşuldu.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından içme suları hakkında verilen bilgilerle başlayan toplantıda, Lüleburgaz, Babaeski, Pınarhisar, Pehlivanköy, Kofçaz, Demirköy ve Vize Kaymakamları tarafından ilçeleri hakkında bilgiler verilerek, çalışmalar, yatırımlar, vatandaşlara daha kaliteli, etkili, verimli ve hızlı hizmet sunabilmek için sağlıktan eğitime, altyapıdan kültüre, tarımdan emniyete kadar birçok konu görüşüldü. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli Valisi Civelek, Kaymakam ve Kamu Kurum Amirleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement