Kırklareli Valisi Esengül Civelek Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Valisi Esengül Civelek Görevine Başladı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek Görevine Başladı

Valiler Kararnamesi ile Yalova'dan Kırklareli'ye atanan Vali Esengül Civelek, bugün görevine başladı.

29.09.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Yalova'dan Kırklareli'ye atanan Vali Esengül Civelek, bugün görevine başladı. Valilik önünde törenle karşılanan Vali Civelek, "Tarihi kültürel değerleri ve doğal güzelliklere sahip Kırklareli'ne atandığım için memnuniyet duyuyorum" dedi.

Vali Esengül Civelek için valilik önünde karşılama töreni yapıldı. Polis mangasını selamlayan Vali Civelek'i karşılama törenine Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, vali yardımcıları, daire müdürleri ve valilik personeli katıldı.

Karşılama töreninin ardından makamına geçen Vali Esengül Civelek, Kırklareli'ye atandığı için çok memnun olduğunu ifade ederek, "Tarihi kültürel değerleri ve doğal güzelliklere sahip Kırklareli'ne atandığım için memnuniyet duyuyorum. Mutluyum, onurluyum, gururluyum. Kırklareli'nin sosyo- ekonomik kültürel gelişimini arttırmak, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve mutluluğunu sağlamak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek üzere ilgili tüm kamu kurum kuruluşları, yerel denetimler, üniversitemiz, meslek örgütleri, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ile birlikte iş birliği, güç birliği, gönül birliği ve el birliği içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Kırklareli en hizmette, gönül kapımızda, makam kapımız sonuna kadar vatandaşlarımıza açıktır" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli Valisi Esengül Civelek Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement