Kırkpınar Ağalarından Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kırkpınar Ağalarından Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a Ziyaret

Kırkpınar Ağalarından Edirne Belediye Başkanı Gürkan\'a Ziyaret

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağalarından oluşan heyet, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

04.03.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağalarından oluşan heyet, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Başta Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim olmak üzere Kırkpınar Kültür ve Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Eski Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu, Kırkpınar Kültür ve Tanıtma ve Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Mübeccet Güzey, Kırkpınar Kültür ve Tanıtma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Başgül, Rumeli TV Spor Müdürü Tuncay Yılmaz, TRT Spor Daire Başkanı Gökhan Günaydın, Çardak Güreşleri Ağası Ramazan Güven, Sultangazi Güreş Ağası Zeki Özünlü'den oluşan heyet, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Gürkan, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında konuşarak, "Kırkpınar'ın ulusal ve uluslararası boyutta yukarılara taşınması, gereken tanıtımın yapılması, güreşlerin festival havasında çok daha coşkulu ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirebilmesi adına hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkpınar Ağalarından Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement