Kırkpınar'da Altın Kemer Sahibini Buluyor (2) - Son Dakika
Güncel

Kırkpınar'da Altın Kemer Sahibini Buluyor (2)

Kırkpınar\'da Altın Kemer Sahibini Buluyor (2)

Kırkpınar'da BÜYÜK ŞOK, FATİH ATLI YENİLDİ 654'ncü Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde çeyrek final mücadelesinde geçen yılın başpehlivanı Fatih Atlı, eşleştiği rakibi Orhan Okulu'ya altın puanlama bölümünde yenilerek güreşlerden elendi.

26.07.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkpınar'da BÜYÜK ŞOK, FATİH ATLI YENİLDİ

654'ncü Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde çeyrek final mücadelesinde geçen yılın başpehlivanı Fatih Atlı, eşleştiği rakibi Orhan Okulu'ya altın puanlama bölümünde yenilerek güreşlerden elendi. Yaklaşık 40 dakika süren normal güreşte iki pehlivanda yenişemedi. Ardından 10 dakikalık puanlama bölümüne geçildi. Oldukça sert geçen güreş boyunca Orhan Okulu daha atak bir güreş sergiledi. Fatih Atlı ise rakibini durdurmakta güçlük çekti. Sıcak hava nedeniyle pehlivanlar oldukça yoruldu. Puanlama da da sonuç alamayınca hakem kule heyeti başpehlivanların güreşlerini altın puana bıraktı. İki kez pasif güreştiği için uyarı alan Fatih atlı, rakibi Orhan Okulu'nun arkasına geçmesine engel olamayınca yenilerek altın kemer umutlarını çeyrek finalde bırakmış oldu. Atlı, yenilmesinin ardından uzun bir süre kalkamayıp büyük üzüntü yaşadı.

RECEP KARA'DA YENİLDİ

Başpehlivan çeyrek finali güreşlerinde ikinci şok ise Recep Kara'da yaşandı. Ordulu pehlivan iki yıl önce başpehlivan olan İsmail Balaban'a altın puanlama bölümünde kaybederek güreşlere veda etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırkpınar'da Altın Kemer Sahibini Buluyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement