Kırkpınar Yağlı Güreşleri Öncesi Pehlivanların Kayıtları Başladı - Son Dakika
Güncel

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Öncesi Pehlivanların Kayıtları Başladı

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Öncesi Pehlivanların Kayıtları Başladı

Edirne’de, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi pehlivanların kayıt işlemleri başladı.

22.07.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi pehlivanların kayıt işlemleri başladı.

Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kayıt işlemleri sabahın erken saatlerinde başladı. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen çok sayıda pehlivan, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için kaydını yaptırdı. İlk olarak tartıya çıkarak kiloları ölçülen pehlivanlar, boy ve kilo durumlarına göre güreş yapacakları kategorilerde kayıtlarını yaptırmaya devam ediyor.

Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Tahir Yılmaz, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde müsabakaya katılmak üzere kayıt yaptıracak pehlivan sayısının binin üzerinde olmasını beklediklerini söyledi. Kayıt işlemlerinin titizlikle devam ettiğini dile getiren Yılmaz, kesin sayının yarın belli olacağını sözlerine ekledi.

SON ŞAMPİYON ATLI'YA ÖZEL KISPET

Güreş camiasında 'Kıpsetçi Uğur' olarak anılan Samsunlu Uğur Kesen'in kardeşi Ebubekir Kesen de Türkiye çapında bin pehlivan için kıspet yaptıklarını belirterek, "Geçen yılın şampiyonu altın kemer sahibi Fatih Atlı için özel bir kıspet hazırladık. Kendisi çok dalan ve hızlı bir pehlivan olduğu için kıspetinin hafif olmasını istedi. Kıspeti ince deriden yaptık" dedi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri önce kaydını yaptıran pehlivanlar, Er Meydanı'na çıkarak hayallerinin birincilik elde etmek olduğunu belirtti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırkpınar Yağlı Güreşleri Öncesi Pehlivanların Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement