Kırkyamanın Ahengi, Turgutreis'te Sanatseverlerle Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Kırkyamanın Ahengi, Turgutreis'te Sanatseverlerle Buluşacak

Kırkyamanın Ahengi, Turgutreis\'te Sanatseverlerle Buluşacak

‘Kırkyamanın Ahengi’ adlı Hülyam Sanat Atölyesi Patchwork Sergisi, 15 Temmuz’da düzenlenecek açılışla Bodrum Turgutreis’teki Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde görücüye çıkacak.

09.07.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kırkyamanın Ahengi' adlı Hülyam Sanat Atölyesi Patchwork Sergisi, 15 Temmuz'da düzenlenecek açılışla Bodrum Turgutreis'teki Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde görücüye çıkacak.

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'ndeki Hülyam Sanat Atölyesi kursiyerleri tarafından patchwork tekniği ile üretilen eserler, 'Kırkyamanın Ahengi' adlı sergiyle 15-25 Temmuz 2014 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Hülya Mestçi'nin eğitiminde süren atölye çalışmalarında patchwork, sandık çeyizi değerlendirme ve makine patchworkü gibi teknikler üzerinde çalışan kursiyerler, ilk sergilerini açacak olmanın heyecanını yaşıyor.

15 Temmuz 2014 Salı günü akşam saat 19.00'da düzenlenecek açılış ile ziyarete açılacak olan sergi, hafta içi 10.00-20.00, cumartesi günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında görülebilecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkyamanın Ahengi, Turgutreis'te Sanatseverlerle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement