Kırmızıyla Başarılı Çalışmalar Hak Ettiği İlgiyi Görüyor" - Son Dakika
Ekonomi

Kırmızıyla Başarılı Çalışmalar Hak Ettiği İlgiyi Görüyor"

Kırmızıyla Başarılı Çalışmalar Hak Ettiği İlgiyi Görüyor"

Kuruluşunuzun pazarlama iletişim faaliyetlerinde yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor?

02.09.2016 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuruluşunuzun pazarlama iletişim faaliyetlerinde yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor?

Sinpaş GYO'nun pazarlama iletişim faaliyetlerinde yaratıcı fikirler, yenilik ve öncülük daima önemli yer tutar. Sinpaş Holding, 42 yılı bulan tecrübe ve uzmanlığının yanı sıra kalite ve müşteri memnuniyetini esas alan yaklaşımıyla da, sektörde her zaman yenilikçi bir kuruluş olmuştur. Sinpaş demek farklılık demek, yaratıcı projeler, yaratıcı işler demek

Sinpaş GYO olarak hayata geçirdiğimiz bütün projelerimiz lokasyon seçiminden inşaat kalitesine, finansal kolaylıklardan prestij ve konfora kadar her ayrıntıyı kapsamlı araştırma ve çalışmalarla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Türkiye'de son 10 yıl içinde inşaat ve gayrimenkul sektörü, başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde çok önemli aşamalar kaydetti. Sektörde onlarca firma yeni projelerle bu gelişen ve büyüyen pastadan pay alabilmek için kıyasıya rekabet içinde çalışıyor. Bu nedenle izlenecek pazarlama stratejisi, yaratıcı fikir ve yaklaşımlar ile bu unsurların strateji içinde nasıl yer bulacağı büyük önem taşıyor.

Sinpaş GYO olarak, her projemizi baştan itibaren yeni fikirlerle halkın beğenisine sunmaya özen gösteriyoruz. Hiçbir projemizi sıradan lansmanlar ve kampanyalarla duyurmuyoruz. Mutlaka pazarlamaya destek olacak, katkıda bulunacak fikir ve stratejilerle oluşturmaya çalışıyoruz.

Bu noktada temel amacımız, hedef kitlemizin ilgisini çekmek ve onların beğenilerini kazanmaktır. Siz bir marka olarak en iyi pazar araştırmasını yapsanız, en iyi ürünü ve hizmeti sağlasanız, en güzel kampanyaları yapsanız bile hedef kitlenizin sizin ürününüzü fark etmesini ve ilgisini çekmeyi sağlayamıyorsanız, yaptıklarınız hiçbir işe yaramaz. Sadece dikkat çekmek değil, potansiyel müşterilerinizin sizin ürününüzü talep etme isteğini de oluşturmalısınız.

Artık günümüzde özellikle gayrimenkul sektöründe her projenin, her ürünün bir hikayesinin olması gerekiyor. Örneğin Şişli Bomonti'de inşa ettiğimiz Sinpaş GYO Queen Central Park Bomonti bu konuda çok başarılı bir örnektir. 'Kraliçeleri bile kıskandıracak bir proje' olarak lanse ettiğimiz Queen Central Park Bomonti, gerçekten de konumu, inşaat ve mimari özellikleri, üst düzey kalitesi, 'highlife' yaşam konsepti ve konut sahiplerine birbirinden özel ayrıcalıklar sağlayan hizmetleri ile bu mesajın hakkını veriyor.

Bu konseptimizi kamuoyuna lanse ederken, tanınmış bir kraliçe figürü etrafında oluşturduğumuz lansmanımızla hem hedef kitlemizin dikkatini çekmeyi başardık, hem de projemizin özelliklerini başarıyla anlattık.

Özellikle emlak ve gayrimenkul sektöründe ilgi çekici pazarlama çalışmalarını sadece lansmanla yürütmek yeterli değil. Bunun yanı sıra gazete ve televizyonlarda ilgi çekici reklamlar, sosyal medya üzerinden yepyeni fikirlerle hedef kitlenize ulaşmak mümkün. Bunun için de alışılmış, sıradan ve kanıksanmış reklam ve kampanyalardan mümkün olduğunda uzak durmaya çalışıyoruz.

Sinpaş GYO olarak, birlikte çalıştığımız ajanslarımızla her zaman daha yenilikçi, daha etkili kampanya ve çalışmalara imza atabilmek için gayret ediyoruz. Bu konuda sınırlayıcı olmadan 360 derece düşünerek, "Neler yapabiliriz, markamızı ve ürünümüzü nasıl daha farklı anlatabiliriz, neleri ilk kez Sinpaş olarak biz ortaya koyabiliriz?" düşüncesiyle hareket ediyoruz.

Kırmızı gibi reklamda yaratıcılığı destekleyen ve ödüllendiren organizasyonların sizce endüstriye katkısı var mı; neden?

Başarılı çalışmaları ödüllendiren, bu konuda farkındalık sağlayan organizasyonlar, sektöre elbette katkı sağlıyor. Bunların başında 'Kırmızı Ödülleri' geliyor ve başarılı çalışmalar bir kez daha hak ettiği ilgiyi görüyor.

Bizim sektörümüzde de basın çok önemli ve öncelikli bir mecra. Bu kadar etkin, dinamik sektörde başarının ödüllendirilmesi, yeni çalışmalar için de motivasyon kaynağı oluşturur. Yıl boyu yapılan ilgi çekici çalışmalar bir kez daha öne çıkıyor. Sektör o yıl nelere imza atmış, kamuoyunun beğenisi hangi fikirlerde odaklanmış. Bunları hepimiz görüyoruz ve her sana daha da iyisini yapmak için yeniden kolları sıvıyoruz.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Kırmızıyla Başarılı Çalışmalar Hak Ettiği İlgiyi Görüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement