Kırsal Kalkınma 9-10 Etap Hibe Başvuruları - Son Dakika
Yerel

Kırsal Kalkınma 9-10 Etap Hibe Başvuruları

? Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında 9-10 Etap Hibe başvuruları için yapılan 31 projeden 14'ünü kabul etti.

30.06.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında 9-10 Etap Hibe başvuruları için yapılan 31 projeden 14'ünü kabul etti.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında 9. Etap Hibe başvuruları için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı sistemine 19 adet müracaat yapıldığı, değerlendirme sonucunda 10 adet yatırımcı müracaatı uygun görülerek Bakanlık tarafından onaylandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"10 adet yatırımcıdan 3 tanesi ile sözleşme yapılarak yatırım süreci başlamıştır. Yatırım kapsamında 1 adet süt işleme tesisi, 1 adet büyükbaş hayvan ahırı ve 1 adet de 10 dekar sera yapılacaktır. Yatırımların toplam proje bedeli 3 milyon 560 bin Lira olup 1 milyon 780 bin Lira hibe verilecektir. Ayrıca Kırsal Kalkınma 10. Etap Hibe Başvuruları kapsamında da 12 adet proje müracaatı yapılmış olup, yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda 4 adet proje uygun bulunarak Bakanlığımıza onaya gönderilmiştir. Onay sonrası yatırımcılarla sözleşme yapılarak yatırım süreci başlayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırsal Kalkınma 9-10 Etap Hibe Başvuruları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement