Kırsal Kalkınma Projesi Fizibilite Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Kırsal Kalkınma Projesi Fizibilite Çalışmaları Başladı

Kırsal Kalkınma Projesi Fizibilite Çalışmaları Başladı

Bayburt-Gümüşhane-Rize Kırsal Kalkınma Projesinin fizibilite çalışmaları kapsamında saha incelemeleri için Bayburt’a gelen Syed Hassan Alsagof, Nur ABDİ, (IDP), Sohail Magbool Malik ,(FAO), Veteriner Hekim İlker Manyas, Ziraat Mühendisi Saliha Akbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından Danışman Tunç Deniz Şensoy’dan oluşan heyet İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ile birlikte Vali Yusuf Odabaş’ı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.

22.01.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt-Gümüşhane- Rize Kırsal Kalkınma Projesinin fizibilite çalışmaları kapsamında saha incelemeleri için Bayburt'a gelen Syed Hassan Alsagof, Nur ABDİ, (IDP), Sohail Magbool Malik,(FAO), Veteriner Hekim İlker Manyas, Ziraat Mühendisi Saliha Akbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından Danışman Tunç Deniz Şensoy'dan oluşan heyet İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ile birlikte Vali Yusuf Odabaş'ı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.

Bayburt'un tarım ve hayvancılığının gelişmesine büyük katkı sunması beklenen projenin, ilde uygulanmasından dolayı memnuniyetini belirten Vali Yusuf Odabaş, projenin Bayburt'a uygulanmasında katkısı olanlara teşekkür etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırsal Kalkınma Projesi Fizibilite Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement