Kırsal Mahallelerin İhtiyaçları Tespit Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Kırsal Mahallelerin İhtiyaçları Tespit Ediliyor

Kırsal Mahallelerin İhtiyaçları Tespit Ediliyor

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile harekete geçen belediye birimleri yerel seçimlerle birlikte köyden mahalleye dönüştürülen kırsal yerleşim yerlerinin acil ihtiyaçlarını belirlemek için kolları sıvayarak araziye çıktı.

15.02.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in talimatı ile harekete geçen belediye birimleri yerel seçimlerle birlikte köyden mahalleye dönüştürülen kırsal yerleşim yerlerinin acil ihtiyaçlarını belirlemek için kolları sıvayarak araziye çıktı.

Ayvalık Belediyesi Fen, Temizlik, İmar İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan başkanlığında ilçenin yeni mahalleleri Akçapınar, Bulutçeşme, Çakmak ve Kırcalar'a giderek, mahalle sakinlerini ve muhtarlarını dinledi.

Kırsal mahalleleri adım adım gezerek eksiklikleri ve acil ihtiyaçları belirleyen Ayvalık Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerin ortak sorunları olan umumi tuvalet ve yolların öncelikli olarak yapılması için gerekli çalışmaları yaptı.

Köylerden mahalleye çevrilen yerleşim alanlarında eksiklik olan çöp konteynerleri sayılarını da çıkaran ekip, arazide yaptığı ilk çalışmasına kırsal mahallelerde çocuk parkı yapmak için uygun yerlerin tespitini de yaptı.

Kırsal mahallelerin Ayvalık kent merkezindeki yaşam koşullarını yakalayabilmesi için belediye olarak kolları sıvadıklarını ifade eden belediye başkan yardımcısı Gökay Bacan, "Belediye başkanımız Rahmi Gençer'in talimatı ile araziye çıkarak kırsal yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlarımızı dinliyoruz. Onlardan gelen istekler doğrultusunda çalışma programımızı belirliyoruz. En kısa zamanda tüm belediye imkanlarımızla bu alanlarda modern bir yaşam ortamı oluşturacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırsal Mahallelerin İhtiyaçları Tespit Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement