Kırsalı Gezerek Büyükşehir'in Hizmetlerini Anlattılar - Son Dakika
Yerel

Kırsalı Gezerek Büyükşehir'in Hizmetlerini Anlattılar

Kırsalı Gezerek Büyükşehir\'in Hizmetlerini Anlattılar

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2. Hizmet Bölgesi içerisinde yer alan Karaisalı ve Aladağ’da merkez ve mahalleri gezen Büyükşehir’in şube müdürleri Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

28.10.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 2. Hizmet Bölgesi içerisinde yer alan Karaisalı ve Aladağ'da merkez ve mahalleri gezen Büyükşehir'in şube müdürleri Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Şube Müdürü Yusuf Delikoca, 2. Bölge Şube Müdürü Bekir Durukan, Fidanlıklar Şube Müdürü Mustafa Turpçu, yaklaşık bir buçuk aydır mahalle muhtarları ile görüştüler.

Yusuf Delikoca, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün "Toroslar da yaşayan Yörük Türkmenlerin ocağı tütsün, yıllardır hizmet uluşmamış Türk köylüsü yerinde mutlu ve huzurlu olsun. Yolu olsun. Susuz köy kalmasın. Çocukların eğitim imkanları artsın" diyerek başlattığı hizmet atağından ortaya çıkan projeleri anlatıp, sorunları dinleyerek, çözüm önerileri için çalışmalar başlattık" dedi.

Delikoca, bu çalışmaları bıkmadan, usanmadan her zaman yapacaklarını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırsalı Gezerek Büyükşehir'in Hizmetlerini Anlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement