AK Partili Külünk'ten FETÖ Davalarına Bakan Mahkeme Başkanlarına Çağrı - Son Dakika
Güncel

AK Partili Külünk'ten FETÖ Davalarına Bakan Mahkeme Başkanlarına Çağrı

AK Parti Milletvekili Metin Külünk FETÖ davalarına bakan mahkeme başkanlarına çağrı yaparak, "Bunların hepsine tek tip elbise giydirilmeli." dedi.

21.02.2017 19:08  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk, Kırşehir'de katıldığı programda FETÖ soruşturmalarına bakan mahkeme başkanlarına çağrıda bulundu.

Milletvekili Külünk, "Bu hain terör örgütünün elemanlarının mahkemelerde bu millete ve devlete kafa tutar görüntüler ortaya koymasına müsaade etmeyin. "dedi.

"BUNLARIN HEPSİNE TEK TİP ELBİSE GİYDİRİLMELİ"

Kırşehir İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER) tarafından organize edilen konferansta konuşan Külünk, FETÖ yapılanmasının tarihsel sürecini anlatarak milletin uyanık olmasını istedi.

Türkiye'de istikbali çalmak isteyen FETÖ'nün elemanlarının mahkemelerde normal kurallarla takım elbise ile olmaması gerektiğini şöyle anlattı:

"Bu örgüt bizim istikbalimizi çalacaktı. Bu örgüt bir işgalci örgüttür. Bu işgalci örgüte normal artlarda kurallarla mahkemelerde takım elbise kravat içerisindeki bu millete şirin gözükme fotoğraflarına izin verilmemelidir. Bunların hepsine tek tip elbise giydirilmelidir. Bu milletin adalet duygusunu istismar ederek bu milletin duyguları üzerinden psikolojik operasyon yapmalarına izin verilmemelidir. O gece başarılı olsalardı bu ülkede nüfusun yüzde 25'i yoktu."

AK Partili Külünk\'ten FETÖ Davalarına Bakan Mahkeme Başkanlarına Çağrı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Külünk'ten FETÖ Davalarına Bakan Mahkeme Başkanlarına Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement