Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Esnafı Ziyaret Etti

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Esnafı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bütün yaptıkları işlerde, halkın ve esnafın yararına olacak kararlar aldıklarını bildirdi.

26.08.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bütün yaptıkları işlerde, halkın ve esnafın yararına olacak kararlar aldıklarını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Cacabey Meydanı'ndaki Yeraltı Çarşısı'nı ziyaret ederek, esnafın sorun ve taleplerini dinlediğini belirtti.

Esnafı sık sık ziyaret ettiğini ve görüş alışverişinde bulunduğunu ifade eden Bahçeci, şöyle devam etti:

"Şehrimiz, yaptığımız çalışmalarla ciddi gelişim ve ilerleme kaydetmiştir. Bu gelişim ve ilerlemeyi birlik, beraberlik içinde çalışarak gerçekleştiriyoruz. Kırşehir için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Genç ekibimizle görev bilinci içinde hareket ederek verilen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Bütün yaptığımız işlerde halkımız ve esnafımız için en faydalı olanı gerçekleştirmeye çalışıyoruz."

Bahçeci, herkese eşit hizmet anlayışı taşıdıklarını vurgulayarak, göreve geldikleri günden itibaren alt ve üst yapı çalışmalarını hızla tamamlayarak şehrin görünümünü değiştirme gayretinde olduklarını kaydetti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement