Kırşehir'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de Altyapı Çalışmaları

Kırşehir\'de Altyapı Çalışmaları

Belediye ekipleri, Yenice Mahallesi, Kındam Mahallesi, Ahi Evran Mahallesinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

15.08.2016 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ekipleri, Yenice Mahallesi, Kındam Mahallesi, Ahi Evran Mahallesinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çalışmaların doğru şekilde ilerleyebilmesi için çalışmaları yerinde denetlediklerini söyledi.

Yenice Mahallesinde sert zemin çalışmaları ile birlikte kilit parke tamiri ve yağmurlama hattı çalışması yapılırken, Kındam Mahallesinde yol yapım ve alt serim çalışması, Ahi Evran Mahallesinde ise asfalt yamama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanının da yapılan çalışmaları yakından izlediği altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Denetimleri yapılan çalışma alanlarında arttıran Belediye Başkanı Bahçeci, "Belediye olarak şehrin pek çok noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, Alt yapısı biten sokak ve caddelerde sert zemin çalışmalarımız yapılıyor. Su altyapısı yenileme çalışmalarımız devam ediyor, inşallah bu yıl sonunda tamamlanmış olacak. Tabi yapılan çalışmalardan dolayı bir takım rahatsızlıklar yaşanıyor, zaman zaman su kesintileri olabiliyor. Biliyoruz ki bu işin sonunda güzel ve yaşanabilir bir Kırşehir olacak. Hemşehrilerimizden bu konuda anlayış bekliyoruz." dedi.

Teknik aksaklıkları yerinde tespit eden ve mahallelinin de çalışmalar hakkındaki düşüncelerini alan Belediye Başkanı Bahçeci, "Teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini için de çalışıyoruz. Yol medeniyettir anlayışıyla şehrimizde alt yapı ve yol çalışmalarına hızla devam ediyoruz.

Kırşehir'de oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir'dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz." diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement