Kırşehir'de Çocuk Şenliği - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de Çocuk Şenliği

Kırşehir Belediyesi tarafından "çocuk şenliği" düzenlendi.

28.10.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediyesi tarafından "çocuk şenliği" düzenlendi.

Cacabey Meydanı'ndaki şenliğe, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Müftüsü Mehmet Şahin, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Bahçeci, burada yaptığı konuşmada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde çocukların, farklı etkinlikler yapabilmesine zemin hazırlayabilecek şenlik düzenlediklerini söyledi.

Bütün kurumların çocuklara daha iyi bir gelecek hazırlayabilmek için kurulmuş ve bunun için mesai harcayan kurumlar olduğunu kaydeden Bahçeci, şöyle devam etti:

"Ana okulumuzun hazırladığı resim sergisi açılışını gerçekleştirdik. Sergide çocuklarımızın ne kadar becerikli olduğunu gördük, insanımıza fırsat verilirse, doğru zemin hazırlanırsa neler yapabileceğini her fırsatta görüyoruz. Çocuklar gerçekten birer melek. Onları doğru işlemek, doğru eğitmek hepimizin görevi. Onun için bizler her bir yavrumuzu doğru yetiştirirsek iyi eğitirsek o zaman toplumda belirli bir mesafeyi kat etmiş olacağız. Hepimizin amacı bu. Kırşehir tarihi boyunca her zaman ilmin merkezi olmuş bir il. Her fırsatta söylüyorum nüfusumuz küçük olabilir ama bizim gönlümüz büyük, kalbimiz büyük, yaptığımız işler büyük"

Konuşmaların ardından çocuklar çeşitli gösteriler sergiledi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de Çocuk Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement